2011-06-20

„Omnitel“ jau gavo 4G LTE modemų iš Kinijos

Dar šiandien ryte „Verslo žinios“ (VŽ) priekaištavo „Omnitel“, kad ši prieš beveik du mėnesius vartotojams pradėjusi siūlyti 4G mobiliojo interneto paslaugas iki šiol nepardavinėja 4G modemų. O vakare jau pasirodė pranešimas, kad modemai jau salonuose. Pasak VŽ, „Omnitel“ iš Kinijos gamintojo ZTE užsakė „iki 1.000“ 4G/3G/2G modemų. Delsimas pateikti modemus buvo teisinamas tuo, kad įrangos gamintojams kol kas neįdomu masiškai gaminti modemus dėl mažai išvystytų LTE tinklų, didelės dažnių įvairovės ir didelių kaštų.

Tai gi, „Omnitel“ 4G paslaugas už 99 Lt/mėn. jau pardavinėja porcijomis po 10 GB/mėn., interneto greitaveiką žada iki 80 Mbps, brangokų modemų gavo, dabar beliko pastatyti tinklą, kad vartotojai turėtų, kur 4G internetu naudotis.

„Bitė“ ir „Tele2“ - stebi tyliai ir konspektuoja :).

Connectmezon įrašas.

4 komentarai:

  1. Anonimiškas15:10

    labai gerai kad gavo tuoj eisiu pasiimti, seniai to laukiau

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:49

    Ka cia PEZATE ponai:)
    As naudojuos jau 4G internetu, nerealus dalykas, greitis idealus ir siuntimo ir gavimo, va kolega mezona pasieme tai traidenio gatveje, bute nera interneto, iseini i lauka yra internetas, Omnitelis visiskai valdo su rysio kokybe!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kolekcionuojame 4G LTE arba WiMAX speedtest.net greicio matavimo rezultatus. Imeskit cia i komentarus linka su rezultatais, kad visi galetume pasidziaugti ir matavimo vietos adresa?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas23:27

    tai labai gerai kad gavo kiti operatoriai dar tik pradeda galvoti kaip juos gauti

    AtsakytiPanaikinti