2011-03-28

Dar viena bendra TEO ir "Omnitel" paslauga "Omnitel Zebra WiFi"

Jau nebestebina „Teliasonera“ priklausančių abiejų operatorių „Omnitel“ ir TEO bendri paslaugų (paukščių su šlepetėmis ir sportbačiais :)) pasiūlymai - konkurencinėje kovoje su kitais operatoriais abiems pasidarė sunku išlaikyti turėtą didžiausią telefonijos ir interneto vartotojų skaičių, todėl bandoma pasitelkti koncentraciją rinkoje. Be didelės reklamos „Omnitel“ anksčiau perdavė TEO savo turėtus duomenų perdavimo paslaugų vartotojus ir jų aptarnavimą, o dabar galima įtarti, kad TEO ketina su „Omnitel“ pasidalinti savo „ZEBRA belaidžio“ vartotojais. Bet vartotojams tik geriau - jei nepaveža 3G, gali kokioj degalinėj per ZEBRA WiFi siųstis, kiek telpa nemokamai, kol dar neišjungė :).

„Omnitel“ reguliaraus mokėjimo planų abonentams telefone suteikė galimybę iki 2011 m. gegužės 15 d. nemokamai naudotis internetu daugiau nei 4000 viešųjų interneto „ZEBRA belaidis“ WiFi zonų. Išmaniųjų telefonų su „iOS“ („iPhone“), „Android“, „Windows Mobile“ arba „Symbian“ operacinėmis sistemomis vartotojai šiose zonose gali jungtis naudodami nemokamą programėlę „Omnitel ZEBRA WiFi“.

Dar viena priežastis, kodėl „Omnitel“ naudinga kviesti savo interneto vartotojus į WiFi zonas - kažkaip reikia saugotis nuo milžiniškai augančių duomenų siuntimo srautų, kurie „užkemša“ mobiliojo ryšio tinklą.

Connectmezon įrašas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą